Het is zo leuk wanneer je ziet dat een kindje gebruik maakt van zijn/haar zintuigen. Misschien houdt het kindje een boek met verschillende materialen vast. Dan zie je hoe zijn/haar gezichtsuitdrukking verandert naarmate hij/zij andere materialen voelt. Hetzelfde geldt voor knisperboekjes. De verschillende geluiden zorgen in dat geval voor verschillende reacties. Zulke boekjes zijn vooral leuk voor kindertjes die nog niet kunnen praten. Je ziet dan dat het kind in zijn/haar eigen wereld is en zelf het een en ander ontdekt. Ben je daarom op zoek naar het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit? Dan kun je op verschillende zaken letten. Zo ga je na of het boekje geschikt is om in de mond te stoppen. Daarnaast is het handig om te kiezen voor een thema waar je kind van geniet. Wij helpen je middels dit artikel om het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind te vinden.

Beste voel- en knisperboekje van 2020

Als je op zoek gaat naar een nieuw voel- en knisperboekje, dan kun je op verschillende zaken letten. Enkele factoren die belangrijk kunnen zijn, hebben we hierboven benoemd. Echter, het kan toch overweldigend zijn voor (nieuwe) ouders om een geschikt boekje uit te kiezen. Er zijn immers enorm veel keuzemogelijkheden. Gelukkig hoef je niet te vrezen, want wij helpen je op weg. We zijn voor je nagegaan welke boekjes momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Je kunt dus jouw beste voel- en knisperboekje selecteren aan de hand van deze reeks. Om je zoektocht verder te vergemakkelijken, beschrijven we bovendien elk van de vijf boekjes. Zo kun je de boekjes met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van het beste voel- en knisperboekje is hierdoor een fluitje van een cent!

1. Lou-lou buggyboekje

In de inleiding hebben we gesproken over factoren die een rol kunnen spelen bij het maken van een keuze. Daarbij hebben we aangehaald dat het handig is om te kiezen Lou-lou buggyboekjevoor een thema waar je kind van geniet. Is jouw kind misschien een fan van pinguïns? Of zoek je gewoon naar een leuk boekje met een schattig diertje als thema? Dan kennen wij het beste voel- en knisperboekje voor jou. We verwijzen hier naar het boekje genaamd Lou-lou buggyboekje. Wij vinden dat dit boekje het beste voel- en knisperboekje is voor jouw kind. Het thema van het boekje is namelijk Loulou, de schattige pinguïn.

Met het vrolijke Lou-lou buggyboekje kan je kind zich heerlijk vermaken. Het boekje is namelijk voorzien van verschillende activiteiten die de hand-oogcoördinatie stimuleren. Je kind speelt dus met het boekje, maar leert onbewust ook wat nieuws. Om het boekje niet thuis te vergeten, kun je het eenvoudig bevestigen aan de buggy van je kindje. Tijdens het spelen met dit boekje ontdekt je kind verschillende structuren en dessins. Het boekje is namelijk gemaakt van diverse zachte materialen met unieke structuren en dessins. Hierdoor verveelt je kind zich geen moment. Wil je de Loulou collectie aanvullen? Dat kan! Je kunt er namelijk een muziekdoosje, knuffeldoekje, kiekeboe pinguïn en nog veel mee bijkopen.

Eigenschappen van het boek Lou-lou buggyboekje:

2. Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld.

Hierboven hebben we het gehad over een boekje met als thema een pinguïn. Er zijn echter ook andere dieren in het dierenrijk. Wil je je daarom niet beperken tot slechts één dier? Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld.Dan kun je wellicht kiezen voor een aanwijsboekje over dieren. Hierdoor maakt je kind kennis met verschillende dieren. Aangezien het bovendien om een aanwijsboekje gaat, kun je de kennis van je kind ook testen. Noem bijvoorbeeld een dier op en laat je kind het desbetreffend dier aanwijzen. Je kunt ook het omgekeerde doen en je kind een dier wijzen en hem/haar het dier laten benoemen. Dit alles is mogelijk als je kiest voor het boekje Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld. Dit boekje is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind.

We hebben je eigenlijk al veel informatie gegeven over het boek Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld. Echter, misschien ben je nog niet overtuigd dat dit boek het beste voel- en knisperboekje voor je kind is. Daarom vertellen we je meer over dit boekje. In dit boekje maakt je kind kennis met de dierenwereld. Het boekje blijft bovendien interessant, omdat er verschillende thema’s erin zijn opgenomen. Denk er maar aan dat je dieren tegenkomt in de zee, in de jungle en zelfs op de kinderboerderij. Zo leer je je kind ook om verbanden te leggen. Koop het boekje gauw!

Eigenschappen van het boek Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld.:

3. Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen

In veel gevallen, wanneer je op zoek gaat naar een boekje voor baby’s, kom je buggyboekjes tegen. Dergelijke boekjes kun je namelijk bevestigen aan de buggy van je kindje. Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio KatoenHierdoor heeft hij/zij het boekje altijd bij de hand wanneer jullie onderweg zijn. Bovendien zijn buggyboekjes in veel gevallen van zachte materialen gemaakt. Het maakt hierdoor niet uit of je kind het boekje in zijn/haar mondje stopt. Dergelijke boekjes prikkelen bovendien de zintuigen van jonge kinderen. Klinkt een buggyboekje over regenbogen en andere lieve dingen als het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit? Dan raden we het Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen aan.

Wij vinden dat het boekje Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen perfect is voor jouw kindje. Het boekje bevat namelijk allerlei lieve aspecten uit het leven zoals een regenboog, de zon en zelfs een ijsje. Bovendien kan je kindje veel plezier beleven aan het ontdekken van de natuurlijke materialen en diverse texturen in het boekje. Je kind speelt er dus niet alleen mee, maar leert ook hoe verschillende materialen aanvoelen. Kortom het boekje prikkelt niet alleen de zintuigen, maar is ook ideaal voor de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Bevestig het boekje van FSC hout en Bio-Katoen gemakkelijk aan de buggy of kinderwagen en neem het overal mee naartoe.

Eigenschappen van het boek Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen:

4. VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek

Tot nu toe hebben we het alleen gehad over verschillende voel- en aanwijsboekjes. Je kunt echter ook kiezen voor boekjes die geluiden maken. Op die manier prikkel je VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze - Interactief Muziekboekeen ander zintuig van je baby, namelijk het gehoor. Is daarom het beste voel- en knisperboekje voor jouw kindje een interactief muziekboekje? Dan kennen we het perfecte boekje voor jouw kindje. We verwijzen hier naar het boekje VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek. Aan de naam van het boek kun je zien dat dit geen alledaags boekje is. Het gaat namelijk om een roze muziekboekje, dat kleintjes op een interactieve manier kennis laat maken met zes bekende kinderliedjes.

Je kunt dus gezellig samen met je kindje luisteren naar de liedjes en vervolgens gezellig meezingen. Op en duur neuriet je kindje de liedjes ook mee. Het gaat namelijk om diverse bekende kinderliedjes. Echter, het boekje maakt ook andere geluiden. Door op de pianotoetsen te drukken, ontdekt je kind namelijk diverse kleuren. Zelfs de geluiden van verschillende muziekinstrumenten zoals een viool, piano, fluit, xylofoon en gitaar komen voor. Daarnaast zijn er beweegbare figuurtjes op de bladzijden. Deze helpen de fijne motoriek te ontwikkelen. De mooie kleurrijke illustraties stimuleren tevens de visuele ontwikkeling van het kind. Onthoud je kind niet van zoveel leuks en schaf het VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek snel aan!

Eigenschappen van het boek VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek:

5. Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar

We hebben tot nu toe gezien dat er verschillende soorten boekjes zijn voor baby’s en jonge kinderen. Het ligt dus aan jou om te kiezen voor een variant die bij je kindje past. Houten baby boekjes Plaatjes boek - in het bos - interactief - FSC® - Baby speelgoed vanaf 1 jaar beste voel- en knisperboekjeSommige kinderen genieten voornamelijk van voelboekjes. Andere kinderen vinden daarentegen boekjes met geluid interessanter. Je kunt echter ook kiezen voor een eenvoudig verhaalboekje met leuke prenten. Klinkt het laatste voorbeeld als het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit? Dan kun je kiezen voor Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar.

Het boekje Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kindje. Dat komt doordat dit interactieve prentenboek een leuk, maar eenvoudig verhaaltje bevat. Het boekje is bovendien gemaakt van FSC 100% gecertificeerd hout. Je kind kan dus veilig met het boekje spelen. Als je het boekje opent, nemen een avontuurlijke vos en nieuwsgierig hert je mee op een wandeling door dichte bossen. Hierdoor ontdekken jonge kinderen op een speelse manier flora en fauna. Om het boekje nog leuker te maken, kun je de twee dieren in het bos met klittenband aan de achterkant van het boek bevestigen.

Eigenschappen van het boek Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar: